Köşebaşı İlkokulu

WEB https://vankosebasiio.meb.k12.tr
Adres : KÖŞEBAŞI MAH. KÖŞEBAŞI KÜME EVLERİ KÖŞEBAŞI İLK VE ORTA OKULU BLOK NO: 17 İPEKYOLU / VAN
VİZYON : Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, ülkesini ve milletini seven, milli ve kültürel değerlerini koruyan ve geliştiren, araştıran ve yorumlayan, kendine güvenen, yeteneklerini bilen ve kullanabilen, toplumsal çıkarları bireysel çıkarların üstünde tutan, demokrasiye inanan ve insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Okulu olarak temel görevimiz; öğrencilerimizi üst öğrenime hazırlamaktır. Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz ülkesine ve tüm insanlığa yararlı, araştırıcı, üretici, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı nesiller yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : Başlama Saati: 08:30 Bitiş Saati : 14:25
Servis :
Ulaşım : Ulaşım sorunu yoktur.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Van Merkez´e 13 km uzaklıkta bulunan Köşebaşı Köyü´ndedir. Köyün nüfusu 522´dir. Geçim kaynağı tarım, hayvancılık ve inşaat sektörüdür. Köyde sağlık ocağı bulunmamaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 13 km
Kontenjan Bilgileri :